nagyszerű reggel ya. Hogy megy eddig a kategóriád? Jó, remélem. Amellett, hogy a héten a héten kibontakozva, hálás vagyok, hogy csak menedéket, valamint kockázatmentesnek érzem magam, mivel sok embernek nincs ilyen legjobban …

Remélem, hogy a gyomorod tele van bárhol. Remélem, biztonságban, melegen és tartalmakkal, valamint remélem, hogy olyan emberek vesznek körül, akik gondoskodnak rólad, mint te.

HIRDETÉS

I try my finest to keep MBB light as well as bright because, as I get even more into adulthood (*ahem*), all of the real-world issues feel heavier as well as heavier, as well as my hope is that MBB can Mindig legyen rövid távú menedékhely a hatalmas iratoktól – olyan hely, amely kockázatosnak érzi magát, hogy csak olyan dolgokat gondoljon, amelyek örömet okoznak, akár smink, macskák vagy popkultúra. Remélem, mindig jól érzed magad, amikor meglátogatod.

De, ahogy nagyon jól tudod, egyes esetekben a valódi világ beavatkozik.

Ez a megjegyzés, Hi. Ó, feltételezés Mi? Ez a nő ma visszatér Sephorához, mivel csak néhány új dolgot próbáltam, amit tegnap vásároltam, és funky … és nem hűvös nagyszerűen.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Az ILIA nagyon szérum bőr árnyalata nehéz volt, és szürkés környezetbarát volt a bőrömön (a kiválasztott szín Morgat volt), az Ilia Conlealernek csak egy érintésnek tűnt, és a Caliray szempillaspirál megtagadta a Caliray Mascara-t .

Hmm … talán én pickier, mint én használtam. Csak annyit értem, hogy még mindig keresek egy szempillaspirálot, rejtegetőt, valamint bőrszínt, amely a lelkemre énekel.

Ez a hét olvasása

A og Charm befolyásolók? Ősi egyiptomi királyi jogdíjat!

Gwen Stefani új sminkvonalat tartalmaz.

For my good friends with fair skin tones, these are allegedly the very best bronzers for lighter lasses, according to makeup artists.

Az Atlanta Opera-ban dolgozó sminkes művészek a munkaügyi konfliktus közepén vannak, amely kiterjedt következményekkel járhat az összes iparágban.

Euphoria-stílusú smink még mindig egy dolog.

Hogy a Thierry Mugler véglegesen megváltoztatta a parfümvilágot.

Szeress engem néhány firenze.

Oui.

Követelem néhány ilyen stílust.

Szerelem szerelem szerelem.

A TAP DANCING INTRO!

Bárki más, mint ezek a videók?

HIRDETÉS

Kérjük, legyen kitűnő hétvége!

A barátságos közösségi bájfüggő,

Karen