Ahogy online, valamint lélegzik! Most már a körömlakkok kifejlesztették, hogy két-négy nap alatt hámozzák le.

Ez egy BBX ELSA nevű márka. Gyorsan száraz, lehúzható körömlakkok befogadják azokat, akik gyakran állítják fel a színüket gyakran.

HIRDETÉS

A lengyel 60% -os vizet tartalmaz, valamint szándékosan kifejlesztett, hogy egy matrica, mint egy matrica. Miután festettél, két-három percig vársz, akkor kész.

Ha azt szeretné, akkor a felső rétegen, és igen, igen, a lengyel várhatóan még mindig lehúzható, még a tetején lévő eltávolítással is. Két készlet közül választhat három árnyalatból az egyes készletekben; Megvásárolhatja őket az interneten 42 dollárért.

Szeretem festeni a körmöket a hétvégén, és egy hétig ugyanazt a színt tartja, így ez az ötlet abszolút fúj az elmém. Nem vagyok a célpiac, lol!

Úgy tetszik az igazság, hogy a lengyel olyan gyorsan szárad, de nem látom magamnak a mani-t többször is a héten, még akkor is, ha kevesebb, mint öt percet vesz igénybe.

Feltételezem, hogy ez forradalmár lehet, ha te vagy az a fajta ember, aki Antsy-t kap, látja a pontosan ugyanazt az árnyékot a körmökön! Van egy jó barátom, aki gyakran átkapcsolja a körömlakkot, és így vonzónak láthatom azoknak, akik nem szeretik a pontosan ugyanazt az árnyékot.

HIRDETÉS

Mit gondolsz a lehúzható körömlakkokról? Hiszed, hogy ez valami, ami elkaphat? as well as does it hold any type of “ap-peel” (girl, you understand I had to go there) for you?

A barátságos közösségi bájfüggő,

Karen