, mi van egy névben? Rebel, főszerkesztő, művész és foci anya C + E vitamin, lune + aster (18 dollár)
Connor Claire mindenütt hordja a labdát. Amikor kívülről játszunk, ő rúgja körül, és üldözi utána, nevetve az egész időt, és mosolyogva a szemével. Ez a legaranyosabb dolog!

Jövő kapus az USA csapatának?!
Kíváncsi vagyok, hogy ez azt jelenti, hogy én vagyok a labdarúgó anya, és legit a Lune + aster nevű labdarúgó anya?! Megyek egy “igen”.

HIRDETÉS

Foci anya

Soccer mom is from the Vitamin C+E Lip Gloss line by Lune + Aster, a vegan, paraben-free line sold exclusively at Bluemercury. A sorban 17 árnyalat van a sorban, és 18 dollárba kerülnek. soccer mom is one of them, but there’s also an Angel Investor, a Visionary, a Changemaker and a CEO.

Empowering cucc.

Lázadó
Tudom, hogy ez egy kis dolog, de néha egy kicsit fáradt vagyok a szépségtermékekhez használt “szexi” nevekről. Csak … már megkapjuk. A szexualitás eladja, de megpróbálhatunk valamit egy kicsit másnak? Én csak azt mondom … inkább a jövőbeni 12 éves Connor Claire nem visel egy fényeset, úgynevezett szexi misow misow vagy dominatrix, vagy beeweled tanga, vagy bármi.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Talán túl sokat olvasok bele, ami egy tipikus karen dolog lenne, hogy biztosan.

Ok, végső rant!

Mindenesetre szeretem ezeket. Úgy néznek ki és éreznek, mint a Chanel Glossimers, és ők vastagabb, mérsékelten hidratáló fényesség, de ha szuper száraz ajkak vannak, akkor még mindig szükség lehet egy balzsamot.

Határozottan érzem őket az ajkán, de nem érzik magukat ragadós vagy nehéz. Ők is jó ideig tartanak. Körülbelül két és fél órát kapok, és szeretem, hogyan ízlik és szagolnak egy kicsit, mint a vanília shortbread cookie-k. Om Nom Nom!

Főszerkesztő
Ha tetszik a mérsékelten pigmentált, fényes fényesek, amelyek nem túl fényesek, azt hiszem, tetszik nekik is.

A gyöngyház aranyos barackbalis anya mellett is szeretem a forró rózsaszín lázadót (“mert lázadó vagyok), lilás rózsaszín szerkesztő-főnök (amit szeretek!) És rózsaszín korallművész.

Művész
Van valaki az életedben születésnapi jön? Mert azt hiszem, ezek nagyszerűek lesznek, mint ajándékok. Szeretnék szerezni a Gal Palsért és a vállalkozó számára egy barátomnak, aki csak elkezdte saját üzletét.

HIRDETÉS

Ellenőrizze, hogy legközelebb böngészi a bluemerkury-t.

A barátságos környék szépségfüggő,

Karen