Örülök hálaadás, édes barátom, és nagyon köszönöm.

Nem mondom el, hogy gyakran elég – mennyire hálás vagyok a barátságodért és társaságért az egész években. Köszönjük a vicces történeteket, a baba-fuvarozó javaslatait (és más baba-recs és tanácsot), a banán kenyér receptjei (yum!), az együttérzésed, a macska története (és a kutya és a nyuszi történetei is!) Trader Joe ajánlásai, filmjei, a filmjei, a TV-recek (OMG, Glenn!), A smink visszajuttatása (ERCS), a könyvek, és a peekek, amit az életedbe adtál.

HIRDETÉS

Szó szerint elvégezte az életemet a múltban – gyakorlatilag kilenc év (!) – És örökké hálás vagyok.

Szeretlek. Remélem, fantasztikus nyaralásod van.

A Tabby unokaöccse is elküldi a btw-t. Kimentünk az első dolgot ma reggel, mielőtt a repedés a hajnal, a sötétben, mint 6 órakor, amikor még mindig láttam a lélegzetemet a hidegben, mert a lapok a sötétben szeretnek. És én is, őszintén. A világ olyan csendes és békés, és jó ideje gondolkodni, tudni? – kívül a macskámmal a pórázon … lol.

Mindannyian beállítjuk a kis T-adományt. A bátyám várhatóan a városból vezet, majd csak ő lesz neki, én, El Hub, Tabs és Baby Girl. Ebben az évben egy előfőzött Törökországot vettem fel, így meglátjuk, hogy ez kiderüljön (ujjak keresztezve).

HIRDETÉS

Élvezze a nap hátralévő részét, barátom. Hamarosan beszélek veled.

A barátságos környéke Charmfüggő,

Karen