A NARS Isolde Pro-Palette Duo Eyeshadow Töltse fel ($ 25)
Tiszta és új nekem

Unlike my Unsung Heroes series, which features permanent collection products I’ve known and loved a long time, the Neat and new to Me series showcases permanent collection products that slipped under my radar for a while, but then I discovered them! – És most azt hiszem, hogy tiszta és új nekem.

Ok, szóval vártam a Google-t, hogy a “Isolde”, mint a Nars Isolde Eyeshadow Duo, és megtudja, hogy ez az egzotikus sziget neve a világ messzemenő sarkában, mert ez az, hogy az NARS jellemzően Rolls, amikor a színek megnevezése, de Nooo! kiderül, hogy egy karakter neve egy német opera által Richard Wagner, úgynevezett Tristan und isolde.

Véletlen! Smink, te vagy a tanárom, és én vagyok az elkészült és lelkes diák.

HIRDETÉS

Isolde … Aah! Csak azt mondhatom: “Hello, Autumn Smink Jam?!”

Part of the NARS permanent collection, Isolde has recently taken up residence in my large NARS Pro-Palette. Miért vártam olyan sokáig, hogy kipróbáljam, soha nem fogom megérteni … mert olyan szép (különösen, ha a bőre meleg alatt van)!

Kapsz egy csillogó, rézos barack az egyik oldalon, és egy csillogó meleg réz a másik, és egyik oldal sem fagyos, amit szeretek.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Ezek a színek arra kényszerítenek, hogy az őszi levelekre és a kényelmes sálakra gondoljanak. és sütőtök fűszeres lattes. és matt ajkak és csizmák. Más szóval, esik.

Nars szó szerint tucatnyi gyönyörű duót tartalmaz, de azt hiszem, az izolde érdemes kiabálni, először, mert intenzíven pigmentált (egy vagy két rétegnek csak finom), a második pedig a porok miatt puha, hogy gyakorlatilag úgy érzik, mint a krémek. Használja őket, alig észrevettem minden fallout-ot, és alig fakadnak, miután nyolc óra után.

And then there’s the finish, which comes close to being a frost, but doesn’t quite get there, and that’s one of the things I love about NARS. Ragyognak, olyan érdekes módon játszanak, hogy soha nem várok.

Ezeket az árnyalatokat külön-külön vagy egyes esetekben összekeverik. Sok időt fogok viselni őket egy meleg narancssárga matt barnával a gyűrődésben, amit szeretem a rézzel (én is fogadok, hogy a narancs a gyűrődés nagyon szépen néz ki, ha kalandosnak érzi magát). Aztán sok fekete bélést fogok tenni, Kinda elhúzódott a víz- és lash vonalakon, majd sok szempillaspirál, természetesen egy egyszerű, de feltűnő, mindennapi megjelenéshez.

Egyszerű és feltűnő – mint az izolde! Azt várom, hogy ezt a duót sokat viseljem.

Adja meg az egyik napot (szintén ajánlott a kék és zöld szemű csecsemők számára).

Az itt bemutatott izolde utántöltő 25 dollár, míg a duó a kompakt és a tükör 35 dollár. You can find the refill at NARS freestanding stores and online at narscosmetics.com (but not at counters), and the duo with the compact online and whatsoever other NARS locations as well.

Richard Wagnerről

Ismerem a fickót!

Nos, nem személyesen … de ismerem őt a középiskolai zenekarból. I played the flute solo in Elsa’s Processional to the Cathedral, and to this day, it’s one of my favorite classical pieces.

HIRDETÉS

Mindig kisbabát játszom.

A barátságos környéke Charmfüggő,

Karen