Becca háttérvilágítás alapozószűrő
A fotográfia során a háttérvilágítás meghajt engem Bonkers … Hacsak nem valami, amit megpróbálok megtenni a célból, amit általában nem, azonban a Becca háttérvilágítás alapozószűrőjének helyzetében (38 dollár egy 1-oz. Palack) Nincs probléma vele.

Ó, Istenem! Hol kezdjem? Csak annyi dolog van, amit szeretek a Becca háttérvilágításról, annak ellenére, hogy a 38 dolláros ár, amely nem minősül gyógyszertári alku hihetetlen mártással, azonban még mindig … teljesen azt jelenti, hogy minden utolsó csökkenést (és akkor is törés nyitja meg a palackot kicsit több).

HIRDETÉS

BECCA states that Backlight functions like a filter thanks to these things called filtering Luminescent Pearls, which are expected to make pores as well as fine lines look smoother as well as your whole skin sitch much more radiant.

És yup, ezt teszi. Megvan az egész aláírás Becca Luminescence dolog.

A BECCA háttérvilágításának színmintái nem alkalmatlanok, valamint vegyesek (referenciaként, bambuszban Becca Alapítványt viselek)
A bőrömre, a háttérvilágításra, amely korábban kijött ez az esés, úgy tűnik, mint egy gyöngyház bézs, a gyöngy, a waaaaay le. Kevésbé csillogó, mint egy Becca csillogó bőrerősítő, ez csak enyhén világító, valamint izzó, így nem úgy néz ki, mintha izzadok.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Now, even though it’s classified as a general function primer, it doesn’t exist solely to prolong the wear time of your foundation, concealer as well as skin tone makeup. Az elmosódott pórusokra, a megvilágításra, a hidratálásra, valamint az előkészítésre, valamint a bőre alapítására összpontosít, hogy biztosítsuk, hogy bármi, amit a tetején lévő bármi is simább.

Könnyű, megvilágító, pórusolt krémként használom, hogy az én foglalkozásomat az alapítványom, vagy bármi más, amit a tetején tervezek. Nem veszem észre, hogy jelentősen meghosszabbítom a bőrtenyésztési termékek életét, amikor kihasználom velük, de ez rendben van, mivel ez nem valami, amit kifejlesztett.

Lenyűgöző módon, valahogy kezeli a bőrt, anélkül, hogy hangsúlyozná a pórusaimat, ami valóban szokatlan dolog, így ez olyan, mint egy mágikus bájital, amit a sminkes táskában tarthat.

Here I’m using BECCA Backlight mixed with foundation as well as under-eye concealer

Ez az ő esik egy matt bőr felszíni fázissal, ezért vontam el egy ideig, hogy mászjon a sugárzó vonat fedélzetén, de most már hálás vagyok, hálás vagyok. Az elmúlt pár hét során sok különböző módszert használtam a háttérvilágításban, és nem volt olyan módszer, amellyel nem tetszett. Attól függően, hogy pontosan hogyan működik, maximalizálhatja vagy csökkentheti a lumineszcens teljesítményét.

For full-on, high-power luminous luxe, I wear it on bare skin with just a wee bit of concealer and/or tinted moisturizer on top to assist with any type of discoloration or dark circles.

Or, in some cases I’ll mix it directly with my foundation (which it lightens about half a step), as well as apply that to my skin. Aztán meg fogom állítani, hogy egy nem túl-powerdery por (Mac Mineralize SkinFinish Természetem a kedvencem).

Néha én is összekeverni fogom a szemem rejtegetőjével is, hogy ugyanúgy kapjam ezt a sugárzó hatást a szemem alatt, ami az, amit tettem a portré képért ebben a hozzászólásban.

Alternatívaként, amikor csak az ellenőrzött fényintézetet szeretném, alkalmazok egy háttérvilágítóréteget, hagyja, hogy süllyedjen, és ezután egy közepes vagy teljes lefedettségű alapot alkalmazzon. Aztán beállítottam az egészet porral.

HIRDETÉS

Azt hiszem, a háttérvilágítás pozitívan szép, valamint fantasztikusan rugalmas, valamint már a napi rutinomban készült. Nem javasolhatom elég. Próbálja ki legközelebb, amikor megütötte a Sephora-t vagy Ulta-t (ez szintén online ajánlott).

A barátságos közösségi bájfüggő,

Karen