Ó, Hai, csupasz bőr!
Az enyém 1) nem elegendő vizet iszik, 2) nem kap elég alvást, és 3) túl sok szemetet eszik, és a kettő, ami igazán engem, nem iszik elég vizet, vagy elég aludni.

Amikor elfelejtettem inni vizet a nap folyamán, vagy amikor csak nincs íze, az ajkai minden bizonnyal fizetik az árat. Minden pelyhek és száraz, és a bőröm szorosan érzi magát, és nem néz ki, mint a szokásos módon (tényleg látom a szád körül, különösen a mosoly vonal körül).

HIRDETÉS

Az alvás a másik nagy számomra. A sötét körök sötétebbnek tűnnek (Ugh!), És láthatok egy általános pillantást a szemem körül.

Nem kezdtem el ezeket a dolgokat összegyűjteni, és felismertem a cselekedeteim következményeit a bőrömre, amíg elértem a 30-as években, ahol elkezdtem felismerni, hogy az élelmiszer milyen részben játszott. Like, when I’ve been eating a lot of salty foods, my face will look puffy the next day, or if I haven’t been eating my leafy greens and fruit, my skin starts to look duller and more…congested? A jobb szó hiánya miatt.

Napjainkban a szemét, szemét. When I eat too much junk food, whether it’s too much fried food or not enough veg, I definitely see it in my skin, but it wasn’t always that way! Nem tudok hazudni, hiányozok azon a napokon, amikor jelentősen ráztam egy sült krumpli, egy vanília rázkódással 3 órakor reggel egy éjszakai klubbadás után, és még nem észleltek semmilyen különbséget a bőremben.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Élvezze, amíg tudsz, gyerekek!

HIRDETÉS

És veled mi van? Melyek a három legnagyobb bőred?

Melyek a 3 legnagyobb no-nos a bőrednek?

Nem elegendő vizet iszik

Túl sok bulizás / alkohol

Nem kap elég alvást

Túl sok junk étel

Nem elég hidratálva, és / vagy nem visel fényvédőt

Ne tisztítsa jól, és / vagy ne távolítsa el a sminket az ágy előtt

Megérintve az arcod egész nap

Az allergiákat kiváltó termékek használata

Egyéb (megmondom a megjegyzésekben)

Eredmények megtekintése

Betöltés …

A barátságos környék szépségfüggő,

Karen