B-A-N-A-N-A-S
*cseng Cseng*

Helló? Ott van az egyén? Hellooooo. Én vagyok, Karen, felhívva a gyümölcstelen telefonomat, mert ez a szem smink banán. ???

HIRDETÉS

Van egy csomó itt, tudom! Nem az én normál semleges stílusom egyáltalán, de az új vezetékes préselt pigmentpaletta modelljének szivárványos szem sminkje inspirálta.

Plus, I was in the mood to try something new, which I highly recommend doing as often as possible, even if your cat is the only creature around to appreciate it…

Vagy talán nem, figyelembe véve, hogy nem tudom megmondani, hogy Rosie szereti a fényeseket!

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Csak abban az esetben, ha kíváncsi vagy, a Fallout ez nem kérdés. Alig kellett tennem a tisztítószert egy smink törlettel, ami nagyszerű volt, de sokkal több intenzitással rendelkeznék.

Meg kellett javítanom a kék és a zöld merészségét, retteget egy nedves kefével.

Mert elegendő szín van a fedélen, hogy riválisa egy szivárvány egyszarvú sörény, úgy döntöttem, hogy az ajkakat finoman egy őszibarack korall rúzsával és fényével (Mac Fleur d’Coral rúzs és festett hölgy Lipglass), majd egy puha mosás az őszibarack elpirul, a Mac keveréke felemelkedésével, és ez az őszibarack ragyogni.

Annak ellenére, hogy ez a megjelenés nem viselhető, azt hiszem, legalább egyszer meg kell próbálnia, hogy melyik fényes van a kezedben. Nagyon kevés tényleges keverés van, és a legnehezebb rész, ami nem igazán nehéz volt, feltérképezte a kék szemhéjfesték elhelyezését – nehéz kitalálni, hogy mennyire magas, hogy menjen el, és milyen messze van, didn’t get the final idea of what made sense for my eye shape until I got to the very end and could make adjustments.

So, if you’re going to choose it, and I hope you do, know that it will probably look wonky-wonks until you get to the end…because then you can fully see whatever you need to tweak a lot more clearly.

HIRDETÉS

Kellék, ha ezt ténylegesen viselné! Nincs a belek.

A barátságos környéki fellebbezési addict,

Karen